Nieuws

15 december 2020

Beste sporters en ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte gisterenavond, de richtlijnen van het RIVM en de oproep van KNGU/ NOC*NSF worden alle trainingen en wedstrijden met ingang van vandaag, 15 december, stopgezet. Dit zal tot en met 19 januari duren.

Een ingrijpende maatregel die noodzakelijk is en waarvoor we alle begrip hebben. Zodra bekend wordt wanneer de lessen weer hervat kunnen worden, informeren wij u hierover.

Ondanks deze lastige periode wensen wij u prettige feestdagen en een heel gezond 2021!

03 december 2020

Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend laten wij u weten dat ons gewaardeerd bestuurslid Ton Bos vanochtend is overleden.

Ton was al geruime tijd ziek, maar was tot het einde toe erg betrokken gebleven bij onze vereniging.

We kennen Ton als een optimistische bestuurder, hij maakte vooral veel indruk door zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid.

Met veel liefde voor zijn sport, richtte hij zijn mannenclub op en was vanuit Kracht en Gratie een van de vroege initiatiefnemers voor de fusie die leidde tot Dynamo-Roosendaal.

Hij leeft voort in het logo dat hij met veel enthousiasme en creativiteit voor ons ontwierp.

We zullen Ton erg missen en wensen zijn vrouw Leny en zijn familie veel sterkte.

30 juni 2020

Tijdens de persconferentie van 24 juni zijn er door de overheid weer een aantal versoepelingen rondom de Covid-19 maatregelen aangekondigd. Voor ons als sportvereniging kwam het geweldige nieuws dat we per 1 juli weer binnen mogen sporten. Wat fijn om te horen na al die tijd aangepast buiten sporten. Onze train(st)ers hebben deze afgelopen periode alles in het werk gesteld om een zo goed mogelijk aanbod van onze sport aan te bieden voor zowel onze recreanten groepen als de turn- en dansselecties. Wij zijn super trots op ons Dynamo team en willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet in deze gekke tijd waarin aanpassingsvermogen en flexibiliteit nodig was. 

De richtlijnen van het RIVM en het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC/NSF is nog steeds van toepassing. Deze is aangepast op het binnen sporten. Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het nieuwe sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord binnen sporten.

Klik hier voor het aangepaste Covid-19 Sportprotocol (versie 19 november 2020)

Fijne trainingen toegewenst!

05 mei 2020

Zoals bekend gemaakt door de overheid, mag vanaf 11 mei iedereen weer buiten trainen. Inmiddels is deze mogelijkheid ook bij Dynamo-Roosendaal ingericht. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en daarmee het protocol 'verantwoord sporten' van het NOC/NSF en de KNGU. Zo kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord trainen. Het naleven van het sportprotocol zal door onze Dynamo toezichthouders gecontroleerd worden. Zij zullen herkenbaar zijn aan het gele/oranje hesje.

Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters goed voorbereid naar de training komen en kunnen de trainingen vlot verlopen. In het Dynamo Covid-19 Sportprotocol staan alle regels en instructies betreffende toegang tot Vierhoeven, rij- en looproutes, hygiƫne, enz.

Klik hier voor het Covid-19 Sportprotocol

Fijne trainingen toegewenst!

30 april 2020

Dinsdag 21 april j.l. heeft het kabinet laten weten dat de jeugd t/m 18 jaar weer buiten mag sporten. Wij zijn als vereniging meteen aan de slag gegaan om te kijken hoe we dit kunnen inrichten volgens de richtlijnen van het RIVM en daaruit volgend die van het NOC/NSF en de KNGU. De Gemeente Roosendaal heeft hierin een belangrijke rol en is verantwoordelijk voor de manier waarop het lokaal georganiseerd wordt en maakt de afspraken en planningen met de verschillende sportverenigingen.