Gepubliceerd: 30 maart 2020

In deze periode staat onze gezondheid voorop en we hopen dat we samen met onze families hier goed doorheen komen. Als vereniging zullen we dan ook de richtlijnen van de RIVM en KNGU opvolgen om maximaal ons steentje te kunnen bijdragen. Om deze reden zijn alle activiteiten gestopt tot en met minimaal 28 april. 

 

Thuis trainen is nu de beste optie en veel groepen hebben op allerlei manieren online trainingen en contacten opgezet. Dit is mooi om te zien, vooral ook om de sociale contacten in jullie groepen bij te houden. In een tijd van thuisblijven kan ook goed thuis getraind worden op vooral lenigheid, kracht en basisbewegingen. Houd het wel veilig door bijvoorbeeld voldoende ruimte te maken en gebruik te maken van kwalitatief goede materialen.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat de financiële gevolgen zijn voor de vereniging. Onze eerste zorg hierbij is zo veel mogelijk de kosten omlaag te brengen zoals de zaalhuren. Echter er zullen kosten overblijven die door blijven lopen. Als de kosten duidelijk zijn en bekend is hoe we verder kunnen gaan, kunnen we pas hieraan rekenen. We komen hierop terug met maatregelen die passen bij de regelingen voor sportverenigingen. In deze bijzondere omstandigheden vragen we nu hiervoor nog even uw begrip en loyaliteit.

Veel sportplezier thuis en we hopen iedereen weer snel en gezond terug te zien in onze zalen.