Nieuws

04 februari 2018

In het weekend van 3 en 4 februari vond de 1-ste kwalificatie N1 en eerste divisie plaats. Hiervoor moesten de dames naar Hoofddorp afreizen. De dag begon met de instappers N1, deze dames waren verdeeld over 2 banen. Op baan 1 eindigde Dina Hoefsmit als 7de met een mooie 2de hoogste score op vloer. Bridget van den Broek werd 11de en de 13de plaats was voor Lilly Soto Rodriguez. Op de andere baan was het Kyara van Dooren die allround op een mooie 6de plaats eindigde en een 4de hoogste score op vloer had.  Iris van der Kloot turnde zich in de top 5 op rek en eindigde allround 10de. Sterre Holterman eindigde op de 17de plaats.

30 januari 2018

Afgelopen zaterdag 27 januari werden de Toestel- en Regiofinales Turnen dames voor Regio Zuid West Nederland georganiseerd. Voor het eerst sinds lange tijd was het de eer aan Dynamo Roosendaal om deze wedstrijd te organiseren.

24 januari 2018

Afgelopen weekend stond de tweede plaatsingswedstrijd turnen van district zuid op het programma. De pupillen 1 en 2 N2, jeugd N3 en senioren divisie 2 van Dynamo uit Roosendaal turnden in Reusel om een plaatsje naar de kwartfinales.

05 januari 2018

De Grote Clubactie heeft een geweldig resultaat opgeleverd voor Dynamo. Er zijn door onze jeugdleden 1.678 loten verkocht. Dat betekent een record opbrengst van € 4.027,20!

04 december 2017

De vereniging waar uw kind turnt, danst of recreatief bezig is met sporten, zoekt met spoed een nieuwe penningmeester! Iets voor jou?

Het is belangrijk dat je gevoel hebt voor cijfers en via de geautomatiseerde weg hiermee wil werken. Wij gebruiken hiervoor Exact Online. Daarnaast ben je bereid om ca. 2-4 uur per week tijd te steken in Dynamo. Mocht je interesse hebben of meer willen weten over deze functie, dan kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging bestaan, dus meldt je nu aan en help je vereniging!