Nieuws

11 juni 2018

Een vroege reis naar Almelo voor het NK turnen stond op de agenda voor de A-selectie van Dynamo Roosendaal. Micaela van Dorst, Elin Antens (pupillen 1 N1) en Iris van der Kloot (instap N1) mochten de spits afbijten deze dag.

06 juni 2018

Na een zeer goede, intensieve en zeker ook gezellige 4-daagse trainingsstage te hebben gehad, 2 weken geleden, konden de turnsters in het weekend van 2 en 3 juni laten zien dat ze helemaal klaar waren voor het NK.

03 juni 2018

Onze A-selectie is met spoed op zoek naar iemand die ons team wil versterken, iemand die weet wat turnen is! Een aanpakker die begrijpt dat het onze passie is en die er net als wij de nodige uren in wil steken om ons op en naar hoog niveau te begeleiden.

22 mei 2018

Op zaterdag 19 mei jl. stonden de jaarlijkse Open Bredase Turnkampioenschappen weer op de agenda.

14 mei 2018

In het lange hemelvaartweekend vond in de Maaspoort te Den Bosch het IAG sport event plaats. Dit leuke 4-daagse internationale evenement werd afgewisseld met zowel dames turnen, als acro, trampoline springen en tal van andere activiteiten zoals trefbal, apenkooi, springkussens, workshops etc. Een mooie extra wedstrijd tussen de landelijke spannende wedstrijden door voor een aantal turnsters uit de A-selectie van Dynamo Roosendaal.