Nieuws

30 juni 2020

Tijdens de persconferentie van 24 juni zijn er door de overheid weer een aantal versoepelingen rondom de Covid-19 maatregelen aangekondigd. Voor ons als sportvereniging kwam het geweldige nieuws dat we per 1 juli weer binnen mogen sporten. Wat fijn om te horen na al die tijd aangepast buiten sporten. Onze train(st)ers hebben deze afgelopen periode alles in het werk gesteld om een zo goed mogelijk aanbod van onze sport aan te bieden voor zowel onze recreanten groepen als de turn- en dansselecties. Wij zijn super trots op ons Dynamo team en willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet in deze gekke tijd waarin aanpassingsvermogen en flexibiliteit nodig was. 

De richtlijnen van het RIVM en het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC/NSF is nog steeds van toepassing. Deze is aangepast op het binnen sporten. Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het nieuwe sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord binnen sporten.

Klik hier voor het aangepaste Covid-19 Sportprotocol (versie 23 okt. 2020)

Fijne trainingen toegewenst!

05 mei 2020

Zoals bekend gemaakt door de overheid, mag vanaf 11 mei iedereen weer buiten trainen. Inmiddels is deze mogelijkheid ook bij Dynamo-Roosendaal ingericht. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en daarmee het protocol 'verantwoord sporten' van het NOC/NSF en de KNGU. Zo kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord trainen. Het naleven van het sportprotocol zal door onze Dynamo toezichthouders gecontroleerd worden. Zij zullen herkenbaar zijn aan het gele/oranje hesje.

Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters goed voorbereid naar de training komen en kunnen de trainingen vlot verlopen. In het Dynamo Covid-19 Sportprotocol staan alle regels en instructies betreffende toegang tot Vierhoeven, rij- en looproutes, hygiëne, enz.

Klik hier voor het Covid-19 Sportprotocol

Fijne trainingen toegewenst!

30 april 2020

Dinsdag 21 april j.l. heeft het kabinet laten weten dat de jeugd t/m 18 jaar weer buiten mag sporten. Wij zijn als vereniging meteen aan de slag gegaan om te kijken hoe we dit kunnen inrichten volgens de richtlijnen van het RIVM en daaruit volgend die van het NOC/NSF en de KNGU. De Gemeente Roosendaal heeft hierin een belangrijke rol en is verantwoordelijk voor de manier waarop het lokaal georganiseerd wordt en maakt de afspraken en planningen met de verschillende sportverenigingen.

04 april 2020

We maken momenteel een bijzondere periode door, een tijd vol onzekerheden en zorgen. Onze gezondheid staat voorop en we hopen dat jullie samen met jullie familie goed door deze moeilijke tijd komen. Velen van ons worden hard getroffen, denk aan ondernemers, horeca, winkels en scholen. Maar ook wij als vereniging en sporters hebben ons moeten aanpassen en alle trainingen en zaalsporten stil moeten leggen. Met trots kunnen we zeggen dat veel train(st)ers op allerlei manieren activiteiten via internet hebben opgezet. In deze periode van isolement is het zo belangrijk dat we elkaar blijven opzoeken via alternatieve mogelijkheden en we hopen dan ook dat onze leden hier zo veel mogelijk aan deelnemen.   

 

30 maart 2020

In deze periode staat onze gezondheid voorop en we hopen dat we samen met onze families hier goed doorheen komen. Als vereniging zullen we dan ook de richtlijnen van de RIVM en KNGU opvolgen om maximaal ons steentje te kunnen bijdragen. Om deze reden zijn alle activiteiten gestopt tot en met minimaal 28 april.